Tefal FR4067 Filtra Pro Friteuse

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw Tefal FR4067 Filtra Pro Friteuse. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.


advertisement

1,5,,2018-12-17 08:01:48

Beoordeling

Bent u tevreden over dit Tefal product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet het vet of de olie in mijn friteuse vervangen?
Voor een optimaal resultaat is het aan te raden het vet of de olie elke 8 frituursessies te vervangen als er hapjes worden klaargemaakt. Wanneer er frietjes worden gemaakt kan het vet of de olie elke 12 frituursessies vervangen worden.

Ik vind dit nuttig (174)
Waar kan ik onderdelen vinden?
Voor het vinden van onderdelen raden wij aan. Zij hebben een breed assortiment aan onderdelen beschikbaar voor een groot aantal merken.

Ik vind dit nuttig (13)
Kan ik de binnenkant van mijn friteuse schoonmaken met een schuurspons?
Nee. De meeste friteuses hebben een speciale laag die beschadigd kan raken door een schuurspons of schurend reinigingsmiddel. Gebruik alleen de zachte kans van een spons of een doek.

Ik vind dit nuttig (3)
Wat is de 'koude zone' van mijn friteuse?
In de friteuses met een koude zone bevindt een deel van het frituurvet zit onder het verwarmingselement. Dit blijft hierdoor kouder. Kruimels zakken naar de bodem en komen in deze koude zone terecht waardoor het frituurvet langer vers blijft.

Ik vind dit nuttig (0)