Handleiding Tokina AT-X 16-28mm F2.8 Pro FX Objectief

Handleiding voor je Tokina AT-X 16-28mm F2.8 Pro FX Objectief nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.65 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Tokina AT-X 16-28mm F2.8 Pro FX Objectief vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Tokina AT-X 16-28mm F2.8 Pro FX Objectief?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Tokina AT-X 16-28mm F2.8 Pro FX Objectief. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Tokina AT-X 16-28mm F2.8 Pro FX Objectief. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Tokina. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Tokina AT-X 16-28mm F2.8 Pro FX Objectief in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Tokina
Model AT-X 16-28mm F2.8 Pro FX
Categorie Objectieven
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.65 MB

Alle handleidingen voor Tokina Objectieven
Meer handleidingen voor Objectieven

Veelgestelde vragen over Tokina AT-X 16-28mm F2.8 Pro FX Objectief

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waarvoor staat de "f" notatie bij objectieven? Geverifieerd

De f-waarde staat voor het diafragmagetal. Dit is de brandpuntsafstand gedeeld door de apertuur (opening). Een hogere f-waarde betekent zodoende een kleinere opening en dus minder licht in de lens.

Ik vind dit nuttig (18) Lees meer
Handleiding Tokina AT-X 16-28mm F2.8 Pro FX Objectief

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën