HandleidingKwijt Log in

Handleiding Tristar SR-5239 Stoomreiniger

Handleiding voor je Tristar SR-5239 Stoomreiniger nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.17 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Tristar SR-5239 Stoomreiniger vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Tristar SR-5239 Stoomreiniger?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Specificaties

Merk Tristar
Model SR-5239
Categorie Stoomreinigers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.17 MB

Veelgestelde vragen over Tristar SR-5239 Stoomreiniger

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik een stoomreiniger ook gebruiken op houten vloeren zoals laminaat? Geverifieerd
Ja, maar houten vloeren zijn wel kwetsbaarder dan bijvoorbeeld tegels. Zet de stoomreiniger op een lage stand en gebruik een doek om schade te voorkomen.

Ik vind dit nuttig (318)

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Stoomreinigers. Maak gebruik van hun contactinformatie om krijg hulp voor jouw Tristar SR-5239 Stoomreiniger.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Tristar SR-5239 Stoomreiniger. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Tristar SR-5239 Stoomreiniger