HandleidingKwijt Log in

Handleiding Trust 19939 Universal Screenprotector

Handleiding voor je Trust 19939 Universal Screenprotector nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.61 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Trust 19939 Universal Screenprotector vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Trust 19939 Universal Screenprotector?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Trust 19939 Universal Screenprotector. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Trust. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Trust 19939 Universal Screenprotector in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Trust
Model 19939 Universal
Categorie Screenprotectors
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.61 MB

Alle handleidingen voor Trust Screenprotectors
Meer handleidingen voor Screenprotectors

Veelgestelde vragen over Trust 19939 Universal Screenprotector

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Moet ik het scherm van mijn apparaat eerst schoonmaken voordat ik er een screenprotector op doe? Geverifieerd

Ja, een screenprotector blijft het beste zitten op een vet- en stofvrij oppervlak.

Ik vind dit nuttig (202) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Trust 19939 Universal Screenprotector. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Trust 19939 Universal Screenprotector

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën