UPO R1410 Koelkast

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw UPO R1410 Koelkast. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden. Bent u op zoek naar onderdelen voor uw product, kijk dan op onze uitgebreide onderdelenpagina voor het assortiment.

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.08 MB)

advertisement

Veelgestelde vragen

Mijn koelkast maakt soms een borrelend geluid, is dat normaal?
Moderne koelkasten maken gebruik van een milieuvriendelijk koelmiddel. Tijdens het koelproces verandert dit middel in een gas, wat een borrelend en/of sissend geluid kan opleveren. Dit is volkomen normaal.

Ik vind dit nuttig (29)
Is het normaal dat er water- of ijsdruppels op de achterwand van mijn koelkast zitten?
Ja, dit is volstrekt normaal. Het vocht dat met de warme lucht of de warme producten in de koelkast komt slaat neer op de koudste delen, in dit geval de achterwand van de koelkast. Doordat de achterwand temperaturen onder het vriespunt moet bereiken, vriezen deze druppels van tijd tot tijd op. Tijdens de stilstandperiode van de koelkast ontdooien de druppels weer en zakken langs de achterwand naar beneden in het afvoergootje.

Ik vind dit nuttig (5)
Ik heb een nieuwe koelkast gekocht, kan ik deze gelijk aanzetten?
Nee, de koelkast moet eerst tenminste 4 uur rechtop staan voordat hij aangezet kan worden. Dit komt omdat de koelvloeistof eerst moet uitzakken.

Ik vind dit nuttig (2)
Kan ik warm eten of drinken direct in de koelkast plaatsen?
Dit is niet wenselijk. De temperatuur in de koelkast zal stijgen en dit komt de andere spullen niet ten goede.

Ik vind dit nuttig (2)
Hoeveel ruimte moet ik vrijlaten tussen mijn koelkast en de muur?
Om een goede ventilatie te garanderen is het verstandig om ten minste 5cm vrij te houden aan de zijkanten en achterkant van de koelkast.

Ik vind dit nuttig (1)