UPO R1410 Koelkast

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw UPO R1410 Koelkast. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.


advertisement

1,5,,2018-12-15 06:53:25

Beoordeling

Bent u tevreden over dit UPO product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Mijn koelkast maakt soms een borrelend geluid, is dat normaal?
Moderne koelkasten maken gebruik van een milieuvriendelijk koelmiddel. Tijdens het koelproces verandert dit middel in een gas, wat een borrelend en/of sissend geluid kan opleveren. Dit is volkomen normaal.

Ik vind dit nuttig (132)
Is het normaal dat er water- of ijsdruppels op de achterwand van mijn koelkast zitten?
Ja, dit is volstrekt normaal. Het vocht dat met de warme lucht of de warme producten in de koelkast komt slaat neer op de koudste delen, in dit geval de achterwand van de koelkast. Doordat de achterwand temperaturen onder het vriespunt moet bereiken, vriezen deze druppels van tijd tot tijd op. Tijdens de stilstandperiode van de koelkast ontdooien de druppels weer en zakken langs de achterwand naar beneden in het afvoergootje.

Ik vind dit nuttig (18)
Ik heb een nieuwe koelkast gekocht, kan ik deze gelijk aanzetten?
Nee, de koelkast moet eerst tenminste 4 uur rechtop staan voordat hij aangezet kan worden. Dit komt omdat de koelvloeistof eerst moet uitzakken.

Ik vind dit nuttig (14)
Kan ik warm eten of drinken direct in de koelkast plaatsen?
Dit is niet wenselijk. De temperatuur in de koelkast zal stijgen en dit komt de andere spullen niet ten goede.

Ik vind dit nuttig (14)
Waar kan ik onderdelen vinden?
Voor het vinden van onderdelen raden wij aan. Zij hebben een breed assortiment aan onderdelen beschikbaar voor een groot aantal merken.

Ik vind dit nuttig (9)
De deur van mijn koelkast sluit niet goed meer, hoe komt dat?
De twee meest voorkomende oorzaken hiervan zijn dat de koelkast niet waterpas staat en dat het deurrubber kapot is of dat er etensresten op zitten. Zorg dat de koelkast waterpas staat controleer het deurrubber. Vervang deze indien nodig.

Ik vind dit nuttig (7)
Hoeveel ruimte moet ik vrijlaten tussen mijn koelkast en de muur?
Om een goede ventilatie te garanderen is het verstandig om ten minste 5cm vrij te houden aan de zijkanten en achterkant van de koelkast.

Ik vind dit nuttig (3)
Het afvoergaatje in mijn koelkast is vies/verstopt, hoe maak ik dit schoon?
Er zijn speciale reinigingsapparaten om dit te doen, maar het is ook mogelijk om een verstopping of vuil te verwijderen met een wattenstaafje. Om de afvoer schoon te houden en geuren te voorkomen is het aan te raden 4 keer per jaar een druppel chloor in de afvoer te doen.

Ik vind dit nuttig (0)