Handleiding Vigilant Sentinel 250 Humidor

Handleiding voor je Vigilant Sentinel 250 Humidor nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Vigilant Wall Mounted Humidor
Owner’s Manual
Sentinel 250 Wall Mounted Humidor
_________________________________________________________________________________________
Vigilant Inc. | 85 Industrial Park Drive | Dover, NH 03820 | (888) 812-4427 | vigilantinc.com
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.35 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Vigilant Sentinel 250 Humidor vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Vigilant Sentinel 250 Humidor?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Vigilant Sentinel 250 Humidor. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Vigilant Sentinel 250 Humidor. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Vigilant. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Vigilant Sentinel 250 Humidor in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Vigilant
Model Sentinel 250
Categorie Humidors
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 4.35 MB

Alle handleidingen voor Vigilant Humidors
Meer handleidingen voor Humidors

Veelgestelde vragen over Vigilant Sentinel 250 Humidor

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat zijn de ideale omstandigheden voor het bewaren van sigaren? Geverifieerd

Je kunt sigaren het beste bewaren bij een temperatuur tussen de 16 en 20 graden en een luchtvochtigheid van rond de 70%. Belangrijk is dat zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid constant zijn.

Ik vind dit nuttig (13) Lees meer
Handleiding Vigilant Sentinel 250 Humidor

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën