Vraag: Ik heb aeg bsb572260m gekocht en ik ben ervan overtuigd dat de handleiding is geschreven door iemand die al wist hoe hij hem moest gebruiken, om de instructies door te geven aan iemand anders die hem beter gebruikte dan hij. De vraag is: zodra de stekker in het stopcontact zit, knippert het display; wat is de volgorde van stappen, één voor één, om de tijd in te stellen? Geef ze alstublieft op alsof u instructies geeft door aan de telefoon te praten met een onwetende. Ik kon het niet en ik heb een diploma, specialisatie en masterdiploma voor specialisten... Bedankt.

Ik vind dit nuttig (0) | Vraag voor AEG BSB572260M Oven
FRANCESCA 09-05-2023
JE HEBT VOLKOMEN gelijk... gekocht met veel enthousiasme... maar mijn gebruik is nog steeds zeer beperkt... de instructies zijn echt belachelijk!!!! Ik heb een tutorial nodig!!! Ik hoop dat een goed hart dat vroeg of laat zal doen !! PS mijn man en ik zijn ook afgestudeerd!! PS2: Ik laat je mijn gezicht voorstellen als ik de knop op het pizza-logo zet en... de stoom begint!! hoe dan ook... de tijd is het enige dat ik heb weten in te stellen!! daarom... ga met de knop aan de linkerkant naar de lijnen (c

Ik vind dit nuttig (1) (Vertaald door Google)
francesca 09-05-2023
linkerknop) ga naar de regels die verwijzen naar: menu! ga dan met de rechter knop naar de tekening van de klok...geef een mooie OK op het display en.. je kunt dan de tijd instellen. onthoud dat de rechterknop alleen wordt gebruikt om door het menu te bladeren.... voor al het andere, de aanraking of de linkerknop!!

Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)

Beantwoord deze vraag