Vraag: Hallo, Ik heb het rhyno-programmamodel en sinds enige tijd is de hardheid niet automatisch veranderd, er moet een probleem zijn met de motor, maar ik kan de behuizing niet openen, ik heb de hele fiets gedemonteerd maar ik kan de behuizingen niet verwijderen vanwege de assen van de pedalen, en het lijkt erop dat ze niet moeten worden verwijderd, kan iemand me helpen hoe ik deze correct kan openen? Bedankt!!!

Ik vind dit nuttig (0) | Vraag voor BH Fitness H491 Rhyno Max Hometrainer
Javier 06-04-2020
Als je eenmaal loodrecht naar de zadelpen naar voren kijkt, in die positie als je het karkas een beetje forceert terwijl je de zadelpen omhoog en naar voren beweegt, komt hij er nauwelijks uit, maar je breekt hem niet, om hem later in dezelfde procedure te plaatsen . Ik nam mijn tijd. In het geval dat het helpt, de motor was geblokkeerd, hij deed niets, en ik maakte gewoon de schroeven los waarmee de motor aan het chassis vastzat, een paar slagen per schroef en hij herleefde net als de eerste dag, en het was geweldig. GELUK!!

Ik vind dit nuttig (1) (Vertaald door Google)
Javier 06-04-2020
Ik heb het eindelijk door, ik moet zeggen dat het niet gemakkelijk is, maar met een beetje "vaardigheid" en forceren komt het er uiteindelijk uit, uiteindelijk hoefde ik niet eens de motor te veranderen. Ik zal je vertellen hoe je het moet doen, in mijn geval denk ik dat het model de 491 is, de verandering in trapweerstand is automatisch. Welnu, volgens de fabrikant, om ze te verwijderen, moet je eerst het pedaal verwijderen, dat is duidelijk en de schalen om ze te verwijderen, je moet de zadelpen plaatsen, ik denk dat het wordt genoemd wat het pedaal loodrecht op de nek houdt.

Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)
Javier 06-04-2020
Excuses "zadelpen" is niet het juiste woord, het is PEDALIER, onderdeel tussen het pedaal en de as. De trapas is degene die loodrecht moet staan, ik voeg het antwoord van de technische ondersteuning van BH toe waar je naartoe kunt gaan: "Om de schalen los te maken, moet je eerst de schroeven van de schalen losdraaien en vervolgens moet je de drijfstang loodrecht op de (mast) zetten om de schalen te kunnen verwijderen. De mast is de buis waar de monitor naar toe gaat."

Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)
Alberto 10-04-2020
Goede Javier! Duizendmaal dank voor het bijdragen aan uw oplossing voor dit probleem, want ik was precies hetzelfde, we zijn op tijd samengevallen met deze fietsstoring (geplande veroudering ??). Eerst in maart zag ik je opmerking met hetzelfde probleem als ik, maar niemand reageerde. Vandaag begon ik opnieuw te controleren of ik de mogelijkheid aan het bekijken was om een ​​nieuw motoronderdeel of een nieuwe fiets te kopen, en ten slotte las ik dat je je oplossing weer aanbood, dus ik ging het meteen proberen.

Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)
Alberto 10-04-2020
En het lijkt erop dat het probleem hetzelfde was, onderwerp van het los- en vastdraaien van de bevestiging van de motor. Ik was ook een beetje aan het prutsen met de veer en de remschoen, voor de weerstand, maar niets, ik liet het zoals het was. Ik zie dat je 4 dagen geleden hebt geschreven, hoe gaat het tot nu toe? Werkt de fiets goed? Hopelijk zal het blijven vasthouden en resultaten geven zoals het tot nu toe heeft gedaan, ik heb deze fiets altijd leuk gevonden! Groeten en nogmaals duizendmaal bedankt!!

Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)
Alberto 10-04-2020
Ik word bang omdat ik zie dat sommigen van hen zijn gestopt met het werken met de elektrische monitor. Wat een stof. Hopelijk gebeurt er niets!

Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)

Beantwoord deze vraag