Vraag: Ik krijg de deurtjes van de Besta kast met geen mogelijkheid goed afgesteld, ik ben al dagen aan het draaien, ben het nu zat… heeft Ikea ook service hulp aan huis?

Ik vind dit nuttig (1) | Vraag voor IKEA BESTA (802.612.58) Scharnier
Gabrielle 08-10-2021
Hi Marijke, wij hebben gister ook met behoorlijk wat gevloek en getier de kast in elkaar gezet, dachten we eindelijk klaar te zijn kwam het besta deur probleem. Halfuur met Ikea aan de lijn gezeten, hij snapte het ook niet. We zouden nieuwe onderdelen krijgen maar daar had ik geen zin in. Dus zelf nog verder gegaan.... Lang verhaal kort.. Aan de scharnieren zit vanachter een verschuifbare schroef, deze moeten dezelfde kant opzitten. Daarnaast kun je met het schroefje in het midden de deur ..

Ik vind dit nuttig (14)
Gabrielle 2 08-10-2021
Vervolg... Daarnaast kun je met het schroefje in het midden de deur verder naar boven en naar beneden hangen. Als je dit aan het bovenste en onderste scharnier toepast is het bij mij gelukt. Kijk na elke paar wijzigingen die je hebt aangebracht naar de deur hoe hij hangt. Het leek voor ons ook onmogelijk het kost alleen heel veel tijd en geduld. Succes!

Ik vind dit nuttig (2)

Beantwoord deze vraag