Vraag: Groen lampje knippert 2 keer met tussenpozen en scooter rijdt niet

Ik vind dit nuttig (18) | Vraag voor Kymco Maxi XLS ForU Scootmobiel
Jules Sanders 19-05-2023
De scooter heeft de winter in de schuur gestaan, maar is regelmatig opgeladen en het lampje gaat branden en knipperen. Hij bewoog een paar seconden en gaat niet meer aan nadat de parkeerschakelaar omhoog en omlaag is geduwd. opgeladen\?

Ik vind dit nuttig (5) (Vertaald door Google)
RAY 11-07-2023
lijkt erop dat ik niet de enige ben die dit overkomt. Ik had een nieuwe maxi en er is een piepcode van 3 knipperingen en daarna 2 knipperingen. u kunt de batterijkabel van de - dan 3 uur laten staan. zet dan - leid terug en het zal heen en weer werken, maar als je het afslaat, gaat het terug naar hetzelfde. 3 en daarna 2 flitsen. wat is er mis mee .

Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)
Linda DeP 17-01-2024
Er is altijd verteld dat als je de scooter in de winter opbergt, minstens één of twee keer per week, hem een ​​paar keer de weg op en neer moet rijden. Laad pas op als deze bijna leeg is. Ook merkte ik dat het plaatsen van een zilveren thermische plaat over het batterijgedeelte helpt bij de warmte. Scooter loopt, als hij koud is, niet goed en gaat opspelen. Als de batterijen nog nooit zijn vervangen en meer dan 2/3 jaar oud zijn, moeten ze mogelijk worden vervangen. Ik hoop dat dit helpt.

Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)

Beantwoord deze vraag