Handleidingen voor Fishfinders

Hieronder staan alle merken Fishfinders waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe monteer ik een fishfinder op de juiste manier op mijn boot? Geverifieerd

De juiste manier om een ​​fishfinder op uw boot te monteren hangt af van het specifieke model fishfinder dat u heeft. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te raadplegen voor het monteren van uw fishfinder. Over het algemeen moet de transducer worden gemonteerd op een locatie waar deze volledig onder water is terwijl de boot in beweging is en het display moet worden gemonteerd op een locatie die gemakkelijk zichtbaar is voor de bestuurder.

Ik vind dit nuttig (17) Lees meer

Wat is het verschil tussen een fishfinder en een dieptezoeker? Geverifieerd

Een fishfinder en een dieptemeter zijn vergelijkbare apparaten, maar een fishfinder bevat doorgaans extra functies, zoals de mogelijkheid om vissen en andere onderwaterstructuren te lokaliseren en weer te geven, terwijl een dieptemeter voornamelijk wordt gebruikt om de diepte van het water te meten.

Ik vind dit nuttig (13) Lees meer

Kan ik een fishfinder in zout of zoet water gebruiken? Geverifieerd

De meeste fishfinders zijn ontworpen om te werken in zowel zoutwater- als zoetwateromgevingen, maar het is belangrijk om de specificaties van de fabrikant te controleren voordat u een fishfinder in zoutwater gebruikt. Sommige fishfinders hebben mogelijk extra functies of materialen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in zoutwateromgevingen.

Ik vind dit nuttig (12) Lees meer