HandleidingKwijt Log in

Handleidingen voor Reddingsvesten

Hieronder staan alle merken Reddingsvesten waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe vaak moet ik mijn reddingsvest vervangen? Geverifieerd
De levensduur van een reddingsvest hangt af van factoren als het type jas, gebruiksfrequentie en opslagomstandigheden. Het is belangrijk om uw reddingsvest regelmatig te inspecteren op tekenen van slijtage of beschadigingen. Reddingsvesten gemaakt van schuimmateriaal zullen na verloop van tijd verslechteren, dus het wordt aanbevolen om ze elke 5-10 jaar te vervangen, terwijl opblaasbare reddingsvesten elke 3-5 jaar moeten worden vervangen, of wanneer de fabrikant dit aanbeveelt.

Ik vind dit nuttig (6) Lees meer