Handleiding Webb WEESR Verticuteermachine

Handleiding voor je Webb WEESR Verticuteermachine nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

v
Sales & Support: 01793 333212
Before use please read & understand this manual; paying particular attention to the safety instructions before use.
Incorrect use of the product could put the operator or machine in danger.
Whilst every eff ort has been made to ensure the accuracy of information contained in this manual, our policy of continuous improvement
determines the right to make modifi cations without prior warning.
Images are used for illustration purposes only.
en - Original Instructions
ASSEMBLY REQUIRED
Minimum Two Persons
1500W 36cm (14”) Electric Scarier
WEESR
1938265001
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.37 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Webb WEESR Verticuteermachine vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Webb WEESR Verticuteermachine?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Webb WEESR Verticuteermachine. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Webb WEESR Verticuteermachine. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Webb. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Webb WEESR Verticuteermachine in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Webb
Model WEESR
Categorie Verticuteermachines
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 2.37 MB

Alle handleidingen voor Webb Verticuteermachines
Meer handleidingen voor Verticuteermachines

Veelgestelde vragen over Webb WEESR Verticuteermachine

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het beste moment om te verticuteren? Geverifieerd

Je kunt het gras het beste verticuteren in de herfst. Hierdoor gaat het gazon schoon de winter in. Dit kan eventueel in de lente worden herhaald, wanneer er geen kans meer is op nachtvorst. Hierdoor neemt het gras meer zuurstof en voedingsstoffen op.

Ik vind dit nuttig (113) Lees meer
Handleiding Webb WEESR Verticuteermachine

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën