HandleidingKwijt Log in

Handleiding Wiltec HW-403A Aquariumfilter

Handleiding voor je Wiltec HW-403A Aquariumfilter nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.01 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Wiltec HW-403A Aquariumfilter vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Wiltec product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik heb een aquariumfilter met sponzen. Hoe vaak moet ik deze vervangen? Geverifieerd
Sponzen dienen enkele keren per jaar vervangen te worden. Na verloop van tijd slijten sponzen en kunnen ze het water niet meer optimaal filteren.

Ik vind dit nuttig (71)
Ik heb een aquariumfilter met actieve kool. Hoe vaak moet ik deze vervangen? Geverifieerd
Actieve kool verliest na ongeveer twee weken zijn functie en moet dan vervangen worden om het water goed te blijven filteren.

Ik vind dit nuttig (27)
Wat is het verschil tussen een binnen- en buitenfilter? Geverifieerd
Binnenfilters bevinden zich in het aquarium en worden doorgaans voor kleinere aquaria gebruikt. Buitenfilters bevinden zich buiten het aquarium en worden voor grotere aquaria gebruikt. Buitenfilters hebben vaak een grote capaciteit en kunnen lang zonder onderhoud.

Ik vind dit nuttig (24)

Praat mee over dit product

Handleiding Wiltec HW-403A Aquariumfilter