Handleidingen voor Exquisit Kookplaten

Hieronder staan alle modellen Exquisit Kookplaten waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Welke pannen kan ik gebruiken op een inductie kookplaat? Geverifieerd
In de regel zijn alle pannen die magnetisch zijn te gebruiken op een inductie kookplaat. Bijna alle nieuwe pannen zijn geschikt voor inductie.

Ik vind dit nuttig (1010)
Mijn kookplaat heeft een stekker die niet in een normaal stopcontact past, wat moet ik doen? Geverifieerd
Veel elektrische kookplaten (zowel keramisch and inductie) hebben een andere stekker. Dit is omdat deze apparaten veel vermogen hebben. Laat de installatie van het apparaat over aan aan professional.

Ik vind dit nuttig (744)
Waarom maakt de vonkontsteking van mijn fornuis constant een klikkend geluid? Geverifieerd
Als het fornuis met veel water is gereinigd kunnen de knoppen vochtig geworden zijn, waardoor deze in werking kunnen treden. Laat de knoppen drogen. Als het probleem hierdoor niet is opgelost, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (687)
Mijn Exquisit kookplaat geeft error "E3" of "E4", wat betekent dit? Geverifieerd
Deze error duidt op een abnormale temperatuur. Inspecteer de pan. Als dit niet helpt, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (3)
Mijn Exquisit kookplaat geeft error "E5" of "E6", wat betekent dit? Geverifieerd
Er is sprake van slechte afvoer van hitte in de kookplaat. Laat deze afkoelen en herstart het apparaat. Als dit niet helpt, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (0)