Handleidingen voor Bellini Ovens

Hieronder staan alle modellen Bellini Ovens waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mijn oven wordt niet warm genoeg, wat moet ik doen? Geverifieerd

De thermostaat van het apparaat zorgt voor de verwarming tot de ingestelde temperatuur. Hoogstwaarschijnlijk is de thermostaat defect. Zorg dat deze vervangen wordt. Neem bij twijfel contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (2712) Lees meer

Wat is pyrolyse? Geverifieerd

Sommige ovens zijn uitgerust met een pyrolyse functie. Dit is een schoonmaaksysteem dat vuil en vet in de oven verbrand door gebruik van zeer hoge temperaturen. Na afloop van de pyrolyse zal het vuil tot as verworden zijn en is daarna makkelijk te verwijderen. Als de oven een pyrolyse functie heeft, is het aan te raden deze 3 tot 4 keer per jaar te gebruiken om de oven schoon te houden.

Ik vind dit nuttig (2630) Lees meer

Kan ik door meerdere roosters te gebruiken ook meerdere dingen tegelijk bereiden in de oven? Geverifieerd

In principe is dit mogelijk. Het hangt echter af van het soort voedsel of er een veranderde bereidingstijd geldt of dat halverwege de bereiding de roosters omgewisseld moeten worden.

Ik vind dit nuttig (680) Lees meer

Als ik de oven gebruiken vallen er vaak etensresten op de bodem die rook veroorzaken. Hoe kan ik dit voorkomen? Geverifieerd

Veel ovens worden geleverd met een rooster en een bakplaat. Wanneer er voedsel wordt bereid op het rooster kan de bakplaat op de bodem gelegd worden om te voorkomen dat etensresten verbranden en rook gaan verzoorzaken

Ik vind dit nuttig (648) Lees meer

Er verzamelt zich rook in mijn oven tijdens het opwarmen, hoe komt dit? Geverifieerd

Hoogstwaarschijnlijk zijn er tijdens eerder gebruik etensresten achtergebleven in de oven. Zeker vettige etensresten kunnen bij verhitting gaan roken. Reinig de oven grondig.

Ik vind dit nuttig (622) Lees meer

Laatste comments

Handleiding Bellini BO610CX-2(F) Oven
Ada Haig-Houpapa 08-12-2023
Onlangs een week geleden een stroomstoring gehad, nadat de stroom was hersteld, werkte en werkt onze oven helemaal niet. Ik weet niet zeker wat ik moet doen, heb de zekeringen gecontroleerd, we weten ook niet waar de aan / uit-schakelaar zit, aangezien het een huurartikel is


(Vertaald door Google)
Bellini BO610CX-2(F) Oven
Handleiding Bellini BOM609CX Oven
MARY SIMONS 09-02-2023
Ik hou van het uiterlijk van deze oven MAAR de handleiding vertelt je niet hoe je de kookplaten moet gebruiken. Ik probeer het al meer dan 2 maanden en heb het per ongeluk twee keer gebruikt. Ik heb de handleiding gelezen die bij de oven is geleverd en ik heb de handleiding gelezen die online staat. HULP.


(Vertaald door Google)
Bellini BOM609CX Oven
Handleiding Bellini BO610CX-2(F) Oven
Janet Grady 25-07-2022
Hoe stel je de bovendeur zo af dat deze goed sluit en aansluit op de hele unit?


(Vertaald door Google)
Bellini BO610CX-2(F) Oven
Handleiding Bellini BO6602X-1(F) Oven
Carolyn Crawford 12-07-2022
Ik heb deze oven in een verhuur. Mijn huurder meldt dat er een muis is overleden, achter de ventilator. Is de ventilator gemakkelijk te verwijderen of is dit iets dat alleen een elektricien kan oplossen?


(Vertaald door Google)
Bellini BO6602X-1(F) Oven
Handleiding Bellini BO610CX-2(F) Oven
Sue c 21-12-2021
Ik heb zojuist een plaats gekocht waar deze oven staat, ik heb de handleiding ervoor, maar niet voor de kookplaat van de kookplaat, ik krijg hem niet aan ?¿


(Vertaald door Google)
Bellini BO610CX-2(F) Oven