Becken Stofzuigers

Klik hieronder voor de handleiding van uw Becken Stofzuiger. Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder? Vul dan hier een verzoekje in.

Bron: Geen bron

Veelgestelde vragen

De slang van mijn stofzuiger zit verstopt, wat kan ik doen? Geverifieerd
Ontkoppel de slang en kijk er doorheen om te constateren of er echt een verstopping is. Indien dit het geval is, kunt u een lang voorwerp als een bezemsteel voorzichtig door de stofzuigerslang halen. Hierdoor worden verstoppingen doorgaans opgelost. Mocht de verstopping niet verholpen zijn of er is een andere oorzaak, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (429)
Mijn stofzuiger maakt een fluited geluid, wat kan ik doen? Geverifieerd
Dit probleem komt vooral voor wanneer de stofzuigerzak of het filter vol zijn of wanneer er een opening is waardoor er lucht bij de slang komt. Controleer de stofzuigerzak en filter en vervang deze indien nodig. Controleer de stang op gaten en slechte aansluitingen. Als dit het probleem niet verhelpt, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (21)
Kan ik een papieren stofzuigerzak meer dan één keer gebruiken? Geverifieerd
Dit is niet aan te raden. De poriën van de zak raken verzadigd, waardoor de zuigkracht afneemt en de motor beschadigd kan raken.

Ik vind dit nuttig (14)
Het snoer van mijn stofzuiger rolt niet goed meer op, wat kan ik doen? Geverifieerd
Het kan zijn dat er een draai of vouw in het snoer is gekomen. Rol het snoer enkele keren helemaal uit en rol het begeleid met de hand weer op. Als dit het probleem niet verhelpt kan het zijn dat het mechanisme om het snoer op te rollen defect is. Neem in dat geval contact op met een reparateur of fabrikant.

Ik vind dit nuttig (9)