Handleiding Yarvik GoBook E-reader

Handleiding voor je Yarvik GoBook E-reader nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 2 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

EBR070 GoBook E-Reader 7”
U S E R M A N U A L
PAGE .
ENGLISH 2
DEUTSCH 12
ITALIANO 23
NEDERLANDS 34
FRANÇAIS 45
ESPAÑOL 56
POLSKI 68
DANSK 80
NORSK 90
SVENSKA 100
SUOMI 111
ČESKY 122
SLOVENSKY 133
ΕΛΛΗΝΙΚΑ 144
УКРАЇНСЬКА 157
ا 169
MAGYAR 179
БЪЛГАРСКИ 189
ROMÂNĂ 200
HRVATSKI 212
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.63 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Yarvik GoBook E-reader vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Yarvik GoBook E-reader?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Yarvik GoBook E-reader. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Yarvik GoBook E-reader. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Yarvik. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Yarvik GoBook E-reader in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Yarvik
Model GoBook
Categorie E-readers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.63 MB

Alle handleidingen voor Yarvik E-readers
Meer handleidingen voor E-readers

Veelgestelde vragen over Yarvik GoBook E-reader

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is een ePub bestand? Geverifieerd

ePub staat voor "electronic publication" en is een bestandsformaat voor eBooks. De ePub extensie is de standaard als het gaat om eBooks, maar pas op: dit geldt niet voor de eBooks en eReaders van Amazon.

Ik vind dit nuttig (69) Lees meer

Zijn e-readers beter voor mijn ogen dan LCD-schermen? Geverifieerd

In tegenstelling tot de schermen op laptops, smartphones en tablets zijn e-readers gunstiger voor onze ogen. E-readers maken gebruik van e-inkt, een papierachtige weergavetechnologie die inkt op een pagina repliceert. Dit resulteert in aanzienlijk minder vermoeidheid van de ogen vergeleken met lezen vanaf LCD-schermen, omdat de knippersnelheid niet afneemt. Het is raadzaam om het gebruik van een e-reader niet te vlak voor het slapengaan te vermijden, aangezien deze apparaten blauw licht uitstralen, wat nadelige gevolgen kan hebben voor uw slaap.

Ik vind dit nuttig (0) Lees meer
Handleiding Yarvik GoBook E-reader

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën