Handleidingen voor Papiervernietigers

Hieronder staan alle merken Papiervernietigers waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waarom stopt mijn papiervernietiger na verloop van tijd? Geverifieerd

Papiervernietigers moeten na enige tijd afkoelen om oververhitting te voorkomen. De tijd die je het apparaat kunt gebruiken en de afkoelperiode verschillen per papiervernietiger.

Ik vind dit nuttig (811) Lees meer

Hoe vaak moet ik mijn papiervernietiger oliën? Geverifieerd

Bij incidenteel gebruik is eens per twee maanden oliën voldoende. Bij (zeer) regelmatig gebruik kunt u merken dat er moeite is met versnipperen of dat papier snel vast komt te zitten. Dit zijn tekenen dat het apparaat geolied dient te worden.

Ik vind dit nuttig (436) Lees meer