Handleidingen voor Hoortoestellen

Hieronder staan alle merken Hoortoestellen waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waar staan ITE, ITC, CIC, en BTE voor? Geverifieerd

Deze afkortingen geven de plaatsingswijze van het gehoorapparaat aan en betekenen het volgende: ITE = In The Ear (In het oor), ITC = In The Canal (In het kanaal), CIC = Completely In Canal (compleet in het kanaal) en BTE = Behind The Ear (achter het oor).

Ik vind dit nuttig (180) Lees meer

Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken en onderhouden? Geverifieerd

Hoortoestellen moeten regelmatig met een droge doek worden schoongemaakt en uit de buurt van vocht worden gehouden. Het wordt ook aanbevolen om de batterijen te vervangen wanneer dat nodig is en om regelmatig te worden gecontroleerd door een audicien.

Ik vind dit nuttig (99) Lees meer

Hoe lang gaan hoortoestellen mee? Geverifieerd

De levensduur van hoortoestellen kan variëren afhankelijk van het type en de kwaliteit van het apparaat. Gemiddeld gaan hoortoestellen tussen de 3 en 7 jaar mee. Het is belangrijk om regelmatig controles en onderhoud door een audicien te laten uitvoeren om de levensduur van het apparaat te garanderen.

Ik vind dit nuttig (78) Lees meer