HandleidingKwijt Log in

Handleiding Adria Aviva 495 HC (2012) Caravan

Handleiding voor je Adria Aviva 495 HC (2012) Caravan nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.9 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Adria Aviva 495 HC (2012) Caravan vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Adria Aviva 495 HC (2012) Caravan?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Adria Aviva 495 HC (2012) Caravan. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Adria. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Adria Aviva 495 HC (2012) Caravan in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Adria
Model Aviva 495 HC (2012)
Categorie Caravans
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 4.9 MB

Alle handleidingen voor Adria Caravans
Meer handleidingen voor Caravans

Veelgestelde vragen over Adria Aviva 495 HC (2012) Caravan

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waar moet ik aan denken wanneer ik mijn caravan naar de winteropslag breng? Geverifieerd

Zorg dat al het water uit de verschillende tanks, boilers en het toilet is gehaald. Het is ook verstandig om de accu te verwijderen. Sla deze op in een verwarmde ruimte met een (druppel)lader die de accu volhoudt. De bandenspanning kan door de kou afnemen, waardoor het goed kan zijn de druk met 0,5 te verhogen voor de opslag. Ook kan het een goed idee zijn om een vochtvreter in de caravan te plaatsen gedurende de opslag.

Ik vind dit nuttig (314) Lees meer

Hoe lang kan een caravan buiten staan? Geverifieerd

Een caravan is gemaakt om buiten te staan ​​en kan dus ook buiten staan. Wanneer u de caravan echter niet gebruikt, kunt u deze beter droog en overdekt stallen. Dit verlengt de levensduur van de caravan. Als de caravan langere tijd buiten staat, kan deze schade oplopen. Door de zon kunnen bijvoorbeeld afdichtingsrubbers uitdrogen en kan er mos ontstaan. Een alternatief voor opbergen kan zijn om een ​​beschermhoes over de caravan te leggen.

Ik vind dit nuttig (5) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Adria Aviva 495 HC (2012) Caravan. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Adria Aviva 495 HC (2012) Caravan

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën