HandleidingKwijt Log in

Handleiding AEG BMG 5610 Bloeddrukmeter

Handleiding voor je AEG BMG 5610 Bloeddrukmeter nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.13 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de AEG BMG 5610 Bloeddrukmeter vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de AEG BMG 5610 Bloeddrukmeter?
Ja Nee
70%
30%
10 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je AEG BMG 5610 Bloeddrukmeter. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met AEG. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van AEG BMG 5610 Bloeddrukmeter in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk AEG
Model BMG 5610
Categorie Bloeddrukmeters
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 2.13 MB

Alle handleidingen voor AEG Bloeddrukmeters
Meer handleidingen voor Bloeddrukmeters

Veelgestelde vragen over AEG BMG 5610 Bloeddrukmeter

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik heb net met een bloeddrukmeter mijn bloeddruk gemeten, maar wat is een goede bloeddruk om te hebben? Geverifieerd

Over het algemeen kan een bovendruk van rond de 120 en een onder druk van rond de 80 als gezond worden beschouwd. Mensen die ouder zijn dan 60 mogen een iets hogere bloeddruk hebben.

Ik vind dit nuttig (1216) Lees meer

Wat zijn bovendruk en onderdruk? Geverifieerd

Bij het meten van bloeddruk worden twee waarden aangegeven, de bovendruk en onderdruk. De bovendruk is de druk op de vaten bij het samentrekken van het hart en de onderdruk is de druk op de vaten wanneer het hart ontspant.

Ik vind dit nuttig (468) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de AEG BMG 5610 Bloeddrukmeter. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Monika 13-04-2020
Hoe open ik het apparaat om de batterijen te vervangen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Flavia Bonavoglia 05-02-2022
Hallo mijn meter geeft niet de juiste druk, in de apotheek vertelden ze me dat ik hem al jaren heb en opnieuw moet worden gekalibreerd. In de handleiding vind ik hier geen instructies over. Wat moet ik doen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Manlio Pertosa 29-09-2022
Mijn meter spreekt geen Italiaans meer, maar gebruikt een vreemde taal. Hoe kunt u het in onze taal resetten. Manlio Pertosa.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Handleiding AEG BMG 5610 Bloeddrukmeter

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën