HandleidingKwijt Log in

Handleiding AEG BMG 5610 Bloeddrukmeter

Handleiding voor je AEG BMG 5610 Bloeddrukmeter nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.13 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de AEG BMG 5610 Bloeddrukmeter vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit AEG product?
Ja Nee
70%
30%
10 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik heb net met een bloeddrukmeter mijn bloeddruk gemeten, maar wat is een goede bloeddruk om te hebben? Geverifieerd
Over het algemeen kan een bovendruk van rond de 120 en een onder druk van rond de 80 als gezond worden beschouwd. Mensen die ouder zijn dan 60 mogen een iets hogere bloeddruk hebben.

Ik vind dit nuttig (1140)
Wat zijn bovendruk en onderdruk? Geverifieerd
Bij het meten van bloeddruk worden twee waarden aangegeven, de bovendruk en onderdruk. De bovendruk is de druk op de vaten bij het samentrekken van het hart en de onderdruk is de druk op de vaten wanneer het hart ontspant.

Ik vind dit nuttig (382)

Praat mee over dit product

Monika 13-04-2020
Hoe open ik het apparaat om de batterijen te vervangen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Flavia Bonavoglia 05-02-2022
Hallo mijn meter geeft niet de juiste druk, in de apotheek vertelden ze me dat ik hem al jaren heb en opnieuw moet worden gekalibreerd. In de handleiding vind ik hier geen instructies over. Wat moet ik doen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Manlio Pertosa 29-09-2022
Mijn meter spreekt geen Italiaans meer, maar gebruikt een vreemde taal. Hoe kunt u het in onze taal resetten. Manlio Pertosa.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding AEG BMG 5610 Bloeddrukmeter