HandleidingKwijt Log in

Handleiding AL-KO SnowLine 620 II Sneeuwblazer

Handleiding voor je AL-KO SnowLine 620 II Sneeuwblazer nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 15.4 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de AL-KO SnowLine 620 II Sneeuwblazer vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit AL-KO product?
Ja Nee
60%
40%
15 stemmen

Praat mee over dit product

Christer Lindgren 05-02-2019
Ik heb een reserveonderdelenlijst nodig voor mijn AL-KO Snowline 620 E Art.Nr.112935 Waar kan ik het vinden? Groeten Christer e-mail: [email protected]

beantwoord | Ik vind dit nuttig (21)(Translated by Google)
Jan Nilsson 05-02-2020
Deze machine voldoet aan al mijn criteria. Goede prijs Sterk en bestand tegen alle weersomstandigheden, van natte sneeuw tot koude sneeuw en dubbele ploegdijken. Kan dit apparaat van harte aanbevelen.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (6)(Translated by Google)
Kjell-Åke Åsfält 03-12-2021
Ik kan niet vinden waar de connector voor de lamp moet komen? Ook niet waar de motorsleutel voor elektrische start zou moeten zijn. Dit komt niet overeen met de afbeelding in de tutorial. Ik kocht de 620E II

beantwoord | Ik vind dit nuttig (6)(Translated by Google)
Gunnar niemi 29-10-2021
Een zeer goede slinger

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Karsten Nilsson 08-12-2021
Pagina 157 van de begeleidende instructies was volledig blanco. Gelukkig was het mogelijk om instructies online te vinden! Zorg ervoor dat ik geen werktuigbouwkundig ingenieur en/of praktisch ben want het is niet eenvoudig om de sneeuwblazer in elkaar te zetten.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
JOHN Olsson 29-07-2022
Op zoek naar handleiding voor AL KO Snow 212, maar krijg maar tot 620 sneeuwgrens. Zijn ze hetzelfde of?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding AL-KO SnowLine 620 II Sneeuwblazer