HandleidingKwijt Log in

Handleiding AL-KO SnowLine 700 E Sneeuwblazer

Handleiding voor je AL-KO SnowLine 700 E Sneeuwblazer nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 15.19 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de AL-KO SnowLine 700 E Sneeuwblazer vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit AL-KO product?
Ja Nee
35%
65%
23 stemmen

Praat mee over dit product

Conanthebarbarian 01-12-2019
Heb hem nu 2 jaar, heb de machine in totaal 3 keer gebruikt... Nu, gisteren bij handmatige start, ging het startsnoer eraf... Heb een elektrische kabel genomen als startsnoer maar ook deze kwam los. vermoedt iets scherps in de kap van het startkoord. Na het starten van de machine met een geïmproviseerde snaar zonder deksel (direct op de motornaaf, dat wil zeggen, de vijzel stopte niet met draaien. Natuurlijk zit er een elektrische start op, maar de snaar mag niet breken na 3 keer gebruik! Beste in de test? Nooit in mijn leven!

beantwoord | Ik vind dit nuttig (11)(Translated by Google)
Dieter Gebelein 20-01-2021
Vandaag ontving ik een nieuwe sneeuwblazer Alko Snowline 700 E, deze was gedeeltelijk gemonteerd! Nu zou ik deze graag in elkaar zetten, maar er is geen gedetailleerde beschrijving, noch foto's beschikbaar, hoe de kabels te monteren en andere onderdelen te installeren! Helaas is dit zeer onvriendelijk voor de gebruiker, aangezien men de kopers van Alko min of meer "in de regen" laat! Ik kan nergens foto's vinden met informatie over het aansluiten van kabels!

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding AL-KO SnowLine 700 E Sneeuwblazer