HandleidingKwijt Log in

Handleiding AL-KO SnowLine 620E II Sneeuwblazer

Handleiding voor je AL-KO SnowLine 620E II Sneeuwblazer nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 15.4 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de AL-KO SnowLine 620E II Sneeuwblazer vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit AL-KO product?
Ja Nee
67%
33%
9 stemmen

Praat mee over dit product

Ted Bailey 24-10-2020
Ik ben erg blij met mijn sneeuwblazer. Hij heeft 2 winters goed gewerkt, maar de riem(poelie) die de grondboor aandrijft is defect en ik heb problemen met het vervangen van de riem. hoe vervang/vervang ik de aandrijfriem van de vijzel?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (4)(Translated by Google)
Yngve Appelblad 02-02-2021
Ik heb een nieuwe ALKO 777E. Is het mogelijk om om te bouwen naar riemaandrijving, ik kan nauwelijks tegen de gekke lijm als deze vastloopt, omdat je niet kunt differentiëren, mijn vorige Canadiana (versleten na 20 jaar) was heel gemakkelijk om groter te rijden wielen en constant diff.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1)(Translated by Google)
Yngve Appelblad 02-02-2021
Alko 777E. Zoals hierboven

Ik vind dit nuttig (3)(Translated by Google)
remppa 16-01-2022
riem vervangen help ju tube zoeken 4LXP885

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1)(Translated by Google)
Handleiding AL-KO SnowLine 620E II Sneeuwblazer