HandleidingKwijt Log in

Handleiding Alaska BT1200R Baardtrimmer

Handleiding voor je Alaska BT1200R Baardtrimmer nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 6.53 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Alaska BT1200R Baardtrimmer vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Alaska product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik een baardtrimmer ook voor hoofdhaar gebruiken? Geverifieerd
Baardtrimmers hebben dunnere bladen dan tondeuses, en zijn hierdoor beter geschikt voor korte haren. Tondeuses zijn specifiek ontworpen om hoofdhaar bij te werken.

Ik vind dit nuttig (57)

Praat mee over dit product

Albert Messerle 18-02-2022
Ik ben tevreden over het apparaat. Ik zie de enige klacht bij het opladen van het apparaat. Zelfs na 14 uur is de oplaadindicator rood (ik ben daarna gestopt met opladen omdat ik me zorgen maakte over de batterij). Hoe weet je wanneer de batterij volledig is opgeladen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding Alaska BT1200R Baardtrimmer