Handleiding Alhafidh BGHHA-90S54 Kookplaat

Handleiding voor je Alhafidh BGHHA-90S54 Kookplaat nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 3 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 10.27 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Alhafidh BGHHA-90S54 Kookplaat vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Alhafidh BGHHA-90S54 Kookplaat?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Alhafidh BGHHA-90S54 Kookplaat. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Alhafidh BGHHA-90S54 Kookplaat. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Alhafidh. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Alhafidh BGHHA-90S54 Kookplaat in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Alhafidh
Model BGHHA-90S54
Categorie Kookplaten
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 10.27 MB

Alle handleidingen voor Alhafidh Kookplaten
Meer handleidingen voor Kookplaten

Veelgestelde vragen over Alhafidh BGHHA-90S54 Kookplaat

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Welke pannen kan ik gebruiken op een inductie kookplaat? Geverifieerd

In de regel zijn alle pannen die magnetisch zijn te gebruiken op een inductie kookplaat. Bijna alle nieuwe pannen zijn geschikt voor inductie.

Ik vind dit nuttig (1368) Lees meer

Mijn kookplaat heeft een stekker die niet in een normaal stopcontact past, wat moet ik doen? Geverifieerd

Veel elektrische kookplaten (zowel keramisch and inductie) hebben een andere stekker. Dit is omdat deze apparaten veel vermogen hebben. Laat de installatie van het apparaat over aan aan professional.

Ik vind dit nuttig (1289) Lees meer

Waarom maakt de vonkontsteking van mijn fornuis constant een klikkend geluid? Geverifieerd

Als het fornuis met veel water is gereinigd kunnen de knoppen vochtig geworden zijn, waardoor deze in werking kunnen treden. Laat de knoppen drogen. Als het probleem hierdoor niet is opgelost, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (1095) Lees meer
Handleiding Alhafidh BGHHA-90S54 Kookplaat

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën