Handleidingen voor Alhafidh Kookplaten

Hieronder staan alle modellen Alhafidh Kookplaten waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Welke pannen kan ik gebruiken op een inductie kookplaat? Geverifieerd

In de regel zijn alle pannen die magnetisch zijn te gebruiken op een inductie kookplaat. Bijna alle nieuwe pannen zijn geschikt voor inductie.

Ik vind dit nuttig (1365) Lees meer

Mijn kookplaat heeft een stekker die niet in een normaal stopcontact past, wat moet ik doen? Geverifieerd

Veel elektrische kookplaten (zowel keramisch and inductie) hebben een andere stekker. Dit is omdat deze apparaten veel vermogen hebben. Laat de installatie van het apparaat over aan aan professional.

Ik vind dit nuttig (1284) Lees meer

Waarom maakt de vonkontsteking van mijn fornuis constant een klikkend geluid? Geverifieerd

Als het fornuis met veel water is gereinigd kunnen de knoppen vochtig geworden zijn, waardoor deze in werking kunnen treden. Laat de knoppen drogen. Als het probleem hierdoor niet is opgelost, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (1090) Lees meer