Handleiding Alisun SunVision V 200 XXL Zonnebank

Handleiding voor je Alisun SunVision V 200 XXL Zonnebank nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.44 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Alisun SunVision V 200 XXL Zonnebank vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Alisun product?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik gebruik maken van een zonnebank als ik medicijnen slik? Geverifieerd
Als u medicijnen slikt kan het zijn dat deze onder invloed van het licht uit de zonnebank een allergische reactie veroorzaken. Raadpleeg uw bijsluiter en neem bij twijfel contact op met uw huisarts.

Ik vind dit nuttig (29)
Hoe vaak en hoe lang kan ik gebruik maken van een zonnebank? Geverifieerd
Het is niet aan te raden een zonnebank vaker dan 2 tot 3 keer per week te gebruiken. Per sessie kan meer dan 25 minuten leiden tot schade aan de huid. Raadpleeg voor correct gebruikt bij jouw huidtype altijd je huisarts of een specialist.

Ik vind dit nuttig (5)

Praat mee over dit product

Danielly Pereira 03-11-2019
Boa tarde, moro no Algarv Portugal, adquirir uma SunVision ByAlisun 200 series em segunda mão mas a pessoa que me vendeu não tinha of manual estou faxendo of uso dela mas no vejo tanto segunda se fiduci puder me ajudar.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
william blackett 31-03-2021
de deur van mijn sunshower werkt aan de ene kant en de andere wil niet opstarten. is er iets dat ik kan doen, alle uitschakelaars zijn omhoog. bedankt

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
william blackett 31-03-2021
de ene kant van mijn sunshower-deur start en de andere niet. alle zekeringen zijn ingeschakeld, maar geen stroom naar deze kant van de deur

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Alisun.
Handleiding Alisun SunVision V 200 XXL Zonnebank