HandleidingKwijt Log in

Handleiding Alpina BL 410 Li Grasmaaier

Handleiding voor je Alpina BL 410 Li Grasmaaier nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.61 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Alpina BL 410 Li Grasmaaier vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Alpina BL 410 Li Grasmaaier?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Alpina BL 410 Li Grasmaaier. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Alpina. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Alpina BL 410 Li Grasmaaier in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Alpina
Model BL 410 Li
Categorie Grasmaaiers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 4.61 MB

Alle handleidingen voor Alpina Grasmaaiers
Meer handleidingen voor Grasmaaiers

Veelgestelde vragen over Alpina BL 410 Li Grasmaaier

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe weet ik of de messen van mijn grasmaaier geslepen moeten worden? Geverifieerd

Goed geslepen messen snijden het gras netjes af. Botte messen scheuren het gras en het gras kleurt dan snel bruin. Wanneer het resultaat gescheurd gras is, is het tijd de messen te slijpen of te vervangen.

Ik vind dit nuttig (2327) Lees meer

Wat is mulchen? Geverifieerd

Sommige grasmaaiers hebben een mulch-functie. Hiermee wordt het gras fijngesnipperd en weer teruggeblazen naar het gazon. Deze snippers fungeren vervolgens als voeding bescherming voor het gras.

Ik vind dit nuttig (746) Lees meer

Ik heb per ongeluk diesel in mijn benzinemaaier gedaan, wat moet ik doen? Geverifieerd

De maaier kan NIET gebruikt worden. De enige oplossing is de tank helemaal leeg halen en vullen met de juiste brandstof.

Ik vind dit nuttig (670) Lees meer

Wat is de juiste lengte van het gras? Geverifieerd

Om uitdrogen van het gras te voorkomen, moet het gras niet te kort worden gemaaid. Je kunt beter regelmatig maaien, dan te kort. De juiste lengte is 3 tot 4 centimeter.

Ik vind dit nuttig (389) Lees meer

Kan ik het gras maaien als het nat is? Geverifieerd

Dat is mogelijk, maar niet aan te raden. Als gras nat is kan het bij het maaien gaan klonteren, waardoor er geen optimaal resultaat meer behaald wordt.

Ik vind dit nuttig (248) Lees meer

Wat is het beste moment om het gras te maaien? Geverifieerd

Het gras moet worden gemaaid van maart tot en met oktober. Dit doe je afhankelijk van hoe snel het gras groeit één tot twee keer per week. Als je het gras maait, kun je dit het beste aan het einde van de dag doen en niet in de volle zon om uitdroging na het maaien te voorkomen.

Ik vind dit nuttig (232) Lees meer

Bij welke oppervlakken kies ik voor een accumaaier en wanneer voor een benzinemaaier? Geverifieerd

Voor oppervlakken tot ongeveer 300m² kan een accumaaier gebruikt worden. Voor grotere oppervlakken is een benzinemaaier aan te raden.

Ik vind dit nuttig (192) Lees meer

Kan ik een robotmaaier in de nacht laten werken? Geverifieerd

Het is beter een robotmaaier niet 's nachts te laten werken. Sommige dieren, zoals egels, zijn vooral in de nacht actief. Zij zijn vaak niet snel genoeg om te vluchten voor een robotmaaier en kunnen hierdoor zwaargewond raken of overlijden.

Ik vind dit nuttig (177) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Alpina BL 410 Li Grasmaaier. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Alpina BL 410 Li Grasmaaier

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën