Handleidingen voor SilverCrest Digitale camera's

Hieronder staan alle modellen SilverCrest Digitale camera's waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het modelnummer van mijn SilverCrest product? Geverifieerd

Hoewel sommige SilverCrest producten een alternatief modelnummer hebben, zijn ze allemaal voorzien van een IAN nummer waarmee het product te indentificeren is.

Ik vind dit nuttig (3353) Lees meer

Hoe voorkom ik 'rode ogen' op mijn foto's? Geverifieerd

Het 'rode ogen' fenomeen wordt veroorzaakt doordat er te snel, te veel licht in de ogen van de personen op de foto komt. Dit is met name in een donkere ruimte het geval. De volgende dingen kunnen als oplossing dienen: Laat de mensen op de foto niet direct in de camera kijken, zorg voor meer licht, ga dichter op het onderwerp staan of zoom minder/niet in.

Ik vind dit nuttig (284) Lees meer

Wat is een megapixel? Geverifieerd

Een megapixel (MP) staat gelijk aan een miljoen pixels. Megapixels worden onder andere gebruikt om de resolutie van een digitale camera of camcorder weer te geven. Zo heeft een camera die beeld produceert van 1280x960 pixels een resolutie van ongeveer 1,3MP. Hoewel er heel veel factoren zijn die de kwaliteit van het beeld beïnvloeden kan over het algemeen gezegd worden dat meer megapixels zorgen voor een beter beeld.

Ik vind dit nuttig (262) Lees meer

Is het nodig om mijn lithium-ion batterij steeds helemaal leeg te laten lopen en weer volledig op te laden? Geverifieerd

Nee dit is niet nodig. Bij oudere type batterijen was dit het geval. Lithium-ion batterijen kun je gerust opladen na gebruik en uit de oplader halen wanneer je deze nodig hebt.

Ik vind dit nuttig (233) Lees meer

Waar staat SD voor? Geverifieerd

SD staat voor Secure Digital. SD kaarten zijn het standaard opslagmedium voor veel digitale camera's.

Ik vind dit nuttig (207) Lees meer

Er is een batterij in mijn apparaat gaan oxideren, kan ik het nog veilig gebruiken? Geverifieerd

Ja, het apparaat kan nog veilig gebruikt worden. Verwijder eerst de geoxideerde batterij. Doet dit niet met blote handen. Reinig daarna het batterijcompartiment met een wattenstaafje gedipt in azijn of citroensap. Laat het drogen en doe nieuwe batterijen in het apparaat.

Ik vind dit nuttig (199) Lees meer

Hoe kun je een lithium-ion batterij het beste voor langere tijd opslaan? Geverifieerd

Je kunt deze het beste opslaan bij een temperatuur tussen de 5 en 25 graden Celcius. Daarnaast is het raadzaam om de batterij op te laden tot ongeveer 67% voordat deze de kast in gaat.

Ik vind dit nuttig (187) Lees meer

Wat zijn goede condities voor lithium-ion batterijen? Geverifieerd

Lithium-ion batterijen functioneren het beste bij temperaturen tussen de 5 en 45 graden Celcius. Bij koud of warm weer kun je dan ook merken dat de batterij sneller leegloopt. Bij temperaturen lager dan 5 graden en hoger dan 45 graden Celcius wordt opladen afgeraden.

Ik vind dit nuttig (176) Lees meer

Laatste comments

Handleiding SilverCrest SBK 35 A1 Digitale camera
Gerrit van Nijendaal 22-07-2022
Hoe komt het dat ik na 11 fotos al te zien krijg geheugen al vol terwijl de kaart 8gb en ook er een gekocht met 10gb maar 10 komt er teken te staan in het klein een cameraatje en het lukt me ook niet om de camera op de laptop wordt hij niet herkent


SilverCrest SBK 35 A1 Digitale camera
Handleiding SilverCrest SBK 35 A1 Digitale camera
jet 02-12-2020
ik kan diafragma niet instellen. alleen op f3.0 en f 7.7 wie kan mij helpen?


SilverCrest SBK 35 A1 Digitale camera
Handleiding SilverCrest SBK 35 A1 Digitale camera
Comtjie 19-11-2020
kan ik mijn SBK 35 A1 met mijn Iphone combineren voor een live Facebook video uitzending


SilverCrest SBK 35 A1 Digitale camera
Handleiding SilverCrest SBK 35 A1 Digitale camera
Loes Franklin 14-10-2020
Ik vind het een heel mooie camera, maar snap er nog niet veel van, vooral het handmatig fotograferen vind ik boeiend, maar nog wel lastig. Is het eigenlijk een spiegel-reflex camera?


SilverCrest SBK 35 A1 Digitale camera
Handleiding SilverCrest IAN 313590 Digitale camera
Sacha 27-08-2020
Batterij laadt niet op. En geeft top aan.


SilverCrest IAN 313590 Digitale camera