Handleiding SilverCrest SBK 35 A1 Digitale camera

Handleiding voor je SilverCrest SBK 35 A1 Digitale camera nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 8 veelgestelde vragen, 4 comments en heeft 10 stemmen met een gemiddelde score van 80/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

IAN 313590
DIGITAL CAMERA / DIGITAL KAMERA
SBK 35 A1
DE
DIGITALKAMERA
Bedienungsanleitung
CZ
DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT
Návod k obsluze
NL
DIGITALE CAMERA
Gebruiksaanwijzing
PL
CYFROWY APARAT
FOTOGRAFICZNY
Instrukcja obsługi
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.2 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de SilverCrest SBK 35 A1 Digitale camera vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de SilverCrest SBK 35 A1 Digitale camera?
Ja Nee
80%
20%
10 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de SilverCrest SBK 35 A1 Digitale camera. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Loes Franklin 14-10-2020
Ik vind het een heel mooie camera, maar snap er nog niet veel van, vooral het handmatig fotograferen vind ik boeiend, maar nog wel lastig. Is het eigenlijk een spiegel-reflex camera?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Comtjie 19-11-2020
kan ik mijn SBK 35 A1 met mijn Iphone combineren voor een live Facebook video uitzending

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
jet 02-12-2020
ik kan diafragma niet instellen. alleen op f3.0 en f 7.7 wie kan mij helpen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Gerrit van Nijendaal 22-07-2022
Hoe komt het dat ik na 11 fotos al te zien krijg geheugen al vol terwijl de kaart 8gb en ook er een gekocht met 10gb maar 10 komt er teken te staan in het klein een cameraatje en het lukt me ook niet om de camera op de laptop wordt hij niet herkent

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je SilverCrest SBK 35 A1 Digitale camera. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met SilverCrest. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van SilverCrest SBK 35 A1 Digitale camera in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk SilverCrest
Model SBK 35 A1
Categorie Digitale camera's
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 3.2 MB

Alle handleidingen voor SilverCrest Digitale camera's
Meer handleidingen voor Digitale camera's

Veelgestelde vragen over SilverCrest SBK 35 A1 Digitale camera

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het modelnummer van mijn SilverCrest product? Geverifieerd

Hoewel sommige SilverCrest producten een alternatief modelnummer hebben, zijn ze allemaal voorzien van een IAN nummer waarmee het product te indentificeren is.

Ik vind dit nuttig (3363) Lees meer

Hoe voorkom ik 'rode ogen' op mijn foto's? Geverifieerd

Het 'rode ogen' fenomeen wordt veroorzaakt doordat er te snel, te veel licht in de ogen van de personen op de foto komt. Dit is met name in een donkere ruimte het geval. De volgende dingen kunnen als oplossing dienen: Laat de mensen op de foto niet direct in de camera kijken, zorg voor meer licht, ga dichter op het onderwerp staan of zoom minder/niet in.

Ik vind dit nuttig (285) Lees meer

Wat is een megapixel? Geverifieerd

Een megapixel (MP) staat gelijk aan een miljoen pixels. Megapixels worden onder andere gebruikt om de resolutie van een digitale camera of camcorder weer te geven. Zo heeft een camera die beeld produceert van 1280x960 pixels een resolutie van ongeveer 1,3MP. Hoewel er heel veel factoren zijn die de kwaliteit van het beeld beïnvloeden kan over het algemeen gezegd worden dat meer megapixels zorgen voor een beter beeld.

Ik vind dit nuttig (265) Lees meer

Is het nodig om mijn lithium-ion batterij steeds helemaal leeg te laten lopen en weer volledig op te laden? Geverifieerd

Nee dit is niet nodig. Bij oudere type batterijen was dit het geval. Lithium-ion batterijen kun je gerust opladen na gebruik en uit de oplader halen wanneer je deze nodig hebt.

Ik vind dit nuttig (235) Lees meer

Waar staat SD voor? Geverifieerd

SD staat voor Secure Digital. SD kaarten zijn het standaard opslagmedium voor veel digitale camera's.

Ik vind dit nuttig (207) Lees meer

Er is een batterij in mijn apparaat gaan oxideren, kan ik het nog veilig gebruiken? Geverifieerd

Ja, het apparaat kan nog veilig gebruikt worden. Verwijder eerst de geoxideerde batterij. Doet dit niet met blote handen. Reinig daarna het batterijcompartiment met een wattenstaafje gedipt in azijn of citroensap. Laat het drogen en doe nieuwe batterijen in het apparaat.

Ik vind dit nuttig (201) Lees meer

Hoe kun je een lithium-ion batterij het beste voor langere tijd opslaan? Geverifieerd

Je kunt deze het beste opslaan bij een temperatuur tussen de 5 en 25 graden Celcius. Daarnaast is het raadzaam om de batterij op te laden tot ongeveer 67% voordat deze de kast in gaat.

Ik vind dit nuttig (187) Lees meer

Wat zijn goede condities voor lithium-ion batterijen? Geverifieerd

Lithium-ion batterijen functioneren het beste bij temperaturen tussen de 5 en 45 graden Celcius. Bij koud of warm weer kun je dan ook merken dat de batterij sneller leegloopt. Bij temperaturen lager dan 5 graden en hoger dan 45 graden Celcius wordt opladen afgeraden.

Ik vind dit nuttig (177) Lees meer
Handleiding SilverCrest SBK 35 A1 Digitale camera

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën