HandleidingKwijt Log in

Handleiding AXA 8201 Dynamo

Handleiding voor je AXA 8201 Dynamo nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.51 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de AXA 8201 Dynamo vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit AXA product?
Ja Nee
27%
73%
11 stemmen

Praat mee over dit product

Roger 30-10-2022
Ik kreeg de dynamo via Cycledeal. Geen gebruiksaanwijzing en de serviceafdeling reageert niet op mijn verzoek om informatie te verschaffen over de connectie met de kabels. Dat is totaal niet duidelijk. De oude dynamo van 60 jaar geleden heeft een drukmechanisme waar het kabeltje in moet. Deze nieuwe heeft een dubbel systeem dat ik totaal niet snap. Wie kan mij vertellen hoe ik het kabeltje aan de dynamo moet bevestigen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1)
Handleiding AXA 8201 Dynamo