Handleidingen voor AXA Dynamo's

Hieronder staan alle modellen AXA Dynamo's waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Laatste comments

Handleiding AXA HR Traction Dynamo
Edmund 01-03-2024
Ik had er eerder twee gehad, maar deze stierf na slechts een paar maanden licht gebruik. Het lijkt niet mogelijk om naar binnen te gaan om de fout te vinden, laat staan ​​om deze te repareren


(Vertaald door Google)
AXA HR Traction Dynamo
Handleiding AXA HR Traction Dynamo
Jan Jansen 25-02-2023
Loopt en werkt op zich goed, maar ik heb de laatste tijd contactproblemen bij de aansluiting van de draden op de dynamo, die steeds weer terugkeren.


AXA HR Traction Dynamo
Handleiding AXA HR Traction Dynamo
Stefan 15-02-2023
De connectiviteit is verslechterd! Bij mijn oude AXA-model lagen de kabeluiteinden plat tegen een rond contact aan. De nieuwe AXA dynamo heeft slechts kleine contactpunten. Losse contacten zijn nu helaas het gevolg. De mogelijkheid om kabelschoenen aan de strengen te klemmen is zeer complex, Helaas heeft de dynamo alleen een eenvoudig glijlager dat kan slippen en de wikkeling kan beschadigen.


(Vertaald door Google)
AXA HR Traction Dynamo
Handleiding AXA 8201 Dynamo
Roger 30-10-2022
Ik kreeg de dynamo via Cycledeal. Geen gebruiksaanwijzing en de serviceafdeling reageert niet op mijn verzoek om informatie te verschaffen over de connectie met de kabels. Dat is totaal niet duidelijk. De oude dynamo van 60 jaar geleden heeft een drukmechanisme waar het kabeltje in moet. Deze nieuwe heeft een dubbel systeem dat ik totaal niet snap. Wie kan mij vertellen hoe ik het kabeltje aan de dynamo moet bevestigen?


AXA 8201 Dynamo
Handleiding AXA HR Traction Dynamo
A. Woons 20-07-2020
Duur en slecht.. rammelt voortdurend op de as.


AXA HR Traction Dynamo