Handleiding Babybjörn Balance Soft Wipstoeltje

Handleiding voor je Babybjörn Balance Soft Wipstoeltje nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 2 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Owner’s Manual
BABYBJÖRN BOUNCER BALANCE SOFT
BABYBJÖRN BOUNCER BLISS
EN
FR DENLESPTITSVNODAFIRUPLZH
KO
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.58 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Babybjörn Balance Soft Wipstoeltje vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Babybjörn Balance Soft Wipstoeltje?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Babybjörn Balance Soft Wipstoeltje. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Babybjörn Balance Soft Wipstoeltje. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Babybjorn. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Babybjörn Balance Soft Wipstoeltje in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Babybjorn
Model Balance Soft
Categorie Wipstoeltjes
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 2.58 MB

Alle handleidingen voor Babybjörn Wipstoeltjes
Meer handleidingen voor Wipstoeltjes

Veelgestelde vragen over Babybjörn Balance Soft Wipstoeltje

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe veel uur per dag mag een kind in een wipstoeltje liggen? Geverifieerd

Te lang in een wipstoeltje liggen is erg vermoeiend voor een klein kind en kan slecht zijn voor de ontwikkeling van de ruggenwervel. Laat een kind daarom nooit meer dan 2 uur per dag in een wipstoeltje liggen.

Ik vind dit nuttig (105) Lees meer

Vanaf welke leefijd kan een kind in een wipstoeltje liggen? Geverifieerd

Dit verschilt per kind, maar over het algemeen kan een kind vanaf een paar weken oud totdat het 6-9 maanden is in een wipstoeltje.

Ik vind dit nuttig (78) Lees meer
Handleiding Babybjörn Balance Soft Wipstoeltje

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën