Handleiding BBT BT-CS-75 Kettingzaag

Handleiding voor je BBT BT-CS-75 Kettingzaag nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 3 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

OWNER’S MANUAL
Assembly & Operating Instructions
MODEL NO. BT-CS-75
BBT 75cc Chainsaw
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.3 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de BBT BT-CS-75 Kettingzaag vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de BBT BT-CS-75 Kettingzaag?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de BBT BT-CS-75 Kettingzaag. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je BBT BT-CS-75 Kettingzaag. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met BBT. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van BBT BT-CS-75 Kettingzaag in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk BBT
Model BT-CS-75
Categorie Kettingzagen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 2.3 MB

Alle handleidingen voor BBT Kettingzagen
Meer handleidingen voor Kettingzagen

Veelgestelde vragen over BBT BT-CS-75 Kettingzaag

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is de juiste spanning van de ketting op mijn kettingzaag? Geverifieerd

Als je de ketting moet de hand omhoog trekt moet deze net wel/net niet boven het zaagblad uitkomen.

Ik vind dit nuttig (792) Lees meer

Moet ik gehoorbescherming dragen bij het gebruik van een kettingzaag? Geverifieerd

Dat is wel verstandig. Hoewel de hoeveelheid lawaai die een kettingzaag produceert verschilt per merk en model, kan langdurige blootstelling aan lawaai voor blijvende gehoorschade zorgen. Het is daarom goed om altijd gehoorbescherming te dragen.

Ik vind dit nuttig (110) Lees meer

Moet ik oogbescherming dragen bij het gebruik van een kettingzaag? Geverifieerd

Ja. Bij het zagen kunnen kleine restanten opvliegen. Als deze in een oog komen kan dit voor blijvende oogschade zorgen. Het is daarom nodig om altijd oogbescherming te dragen.

Ik vind dit nuttig (109) Lees meer
Handleiding BBT BT-CS-75 Kettingzaag

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën