Handleidingen voor BBT Kettingzagen

Hieronder staan alle modellen BBT Kettingzagen waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is de juiste spanning van de ketting op mijn kettingzaag? Geverifieerd

Als je de ketting moet de hand omhoog trekt moet deze net wel/net niet boven het zaagblad uitkomen.

Ik vind dit nuttig (785) Lees meer

Moet ik oogbescherming dragen bij het gebruik van een kettingzaag? Geverifieerd

Ja. Bij het zagen kunnen kleine restanten opvliegen. Als deze in een oog komen kan dit voor blijvende oogschade zorgen. Het is daarom nodig om altijd oogbescherming te dragen.

Ik vind dit nuttig (108) Lees meer

Moet ik gehoorbescherming dragen bij het gebruik van een kettingzaag? Geverifieerd

Dat is wel verstandig. Hoewel de hoeveelheid lawaai die een kettingzaag produceert verschilt per merk en model, kan langdurige blootstelling aan lawaai voor blijvende gehoorschade zorgen. Het is daarom goed om altijd gehoorbescherming te dragen.

Ik vind dit nuttig (108) Lees meer