Handleiding Beaba SterilBox Sterilisator

Handleiding voor je Beaba SterilBox Sterilisator nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 4 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Notice d’utilisation
Instructions
Gebrauchsanweisung
Handleiding
Folleto de Instrucciones
Istruzioni per l’uso
Instruçoes de utilizaçáo
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.37 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Beaba SterilBox Sterilisator vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Beaba SterilBox Sterilisator?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Beaba SterilBox Sterilisator. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Beaba SterilBox Sterilisator. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Beaba. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Beaba SterilBox Sterilisator in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Beaba
Model SterilBox
Categorie Sterilisators
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.37 MB

Alle handleidingen voor Beaba Sterilisators
Meer handleidingen voor Sterilisators

Veelgestelde vragen over Beaba SterilBox Sterilisator

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik steriliseer de flessen elke dag, maar toch blijven er melkresten achter. Hoe kan dat? Geverifieerd

Was de flessen altijd af alvorens deze te steriliseren. Een sterilisator werkt bacteriedodend, maar is geen alternatief voor de afwasborstel of vaatwasser.

Ik vind dit nuttig (92) Lees meer

Hoe vaak moet ik mijn sterilisator ontkalken? Geverifieerd

Wanneer de sterilisator regelmatig wordt gebruikt, moet deze minimaal één keer per vier weken worden ontkalkt, afhankelijk van de waterkwaliteit in uw specifieke gebied.

Ik vind dit nuttig (22) Lees meer

De onderkant van mijn sterilisator is bruin geworden, wat moet ik doen? Geverifieerd

Dit is waarschijnlijk kalkaanslag en een teken dat u uw sterilisator moet ontkalken. Raadpleeg de handleiding van uw specifieke sterilisator om te zien hoe u uw model kunt ontkalken.

Ik vind dit nuttig (15) Lees meer

Kan ik een fles na sterilisatie handmatig drogen? Geverifieerd

Nee, dit wordt niet aanbevolen. Het water dat op de fles achterblijft is steriel en bevat geen bacteriën. Door de fles handmatig te drogen komen er nieuwe bacteriën bij, waardoor de fles niet meer steriel is.

Ik vind dit nuttig (6) Lees meer
Handleiding Beaba SterilBox Sterilisator

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën