Handleiding BearCreeks BC201 Fishfinder

Handleiding voor je BearCreeks BC201 Fishfinder nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 3 veelgestelde vragen, 1 comment en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

BC201 User manual
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.31 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de BearCreeks BC201 Fishfinder vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de BearCreeks BC201 Fishfinder?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de BearCreeks BC201 Fishfinder. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

LUCA LAURENTIU 09-10-2022
VREAU MANUAL DE SETARE PENTRU ACEST MODEL,AM ACHIZITIONAT UNUL SI NU STIU SA IL SETEZ

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je BearCreeks BC201 Fishfinder. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met BearCreeks. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van BearCreeks BC201 Fishfinder in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk BearCreeks
Model BC201
Categorie Fishfinders
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.31 MB

Alle handleidingen voor BearCreeks Fishfinders
Meer handleidingen voor Fishfinders

Veelgestelde vragen over BearCreeks BC201 Fishfinder

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe monteer ik een fishfinder op de juiste manier op mijn boot? Geverifieerd

De juiste manier om een ​​fishfinder op uw boot te monteren hangt af van het specifieke model fishfinder dat u heeft. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te raadplegen voor het monteren van uw fishfinder. Over het algemeen moet de transducer worden gemonteerd op een locatie waar deze volledig onder water is terwijl de boot in beweging is en het display moet worden gemonteerd op een locatie die gemakkelijk zichtbaar is voor de bestuurder.

Ik vind dit nuttig (13) Lees meer

Kan ik een fishfinder in zout of zoet water gebruiken? Geverifieerd

De meeste fishfinders zijn ontworpen om te werken in zowel zoutwater- als zoetwateromgevingen, maar het is belangrijk om de specificaties van de fabrikant te controleren voordat u een fishfinder in zoutwater gebruikt. Sommige fishfinders hebben mogelijk extra functies of materialen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in zoutwateromgevingen.

Ik vind dit nuttig (8) Lees meer

Wat is het verschil tussen een fishfinder en een dieptezoeker? Geverifieerd

Een fishfinder en een dieptemeter zijn vergelijkbare apparaten, maar een fishfinder bevat doorgaans extra functies, zoals de mogelijkheid om vissen en andere onderwaterstructuren te lokaliseren en weer te geven, terwijl een dieptemeter voornamelijk wordt gebruikt om de diepte van het water te meten.

Ik vind dit nuttig (8) Lees meer
Handleiding BearCreeks BC201 Fishfinder

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën