HandleidingKwijt Log in

Handleiding BearCreeks BC201 Fishfinder

Handleiding voor je BearCreeks BC201 Fishfinder nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.31 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de BearCreeks BC201 Fishfinder vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit BearCreeks product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het verschil tussen een fishfinder en een dieptezoeker? Geverifieerd
Een fishfinder en een dieptemeter zijn vergelijkbare apparaten, maar een fishfinder bevat doorgaans extra functies, zoals de mogelijkheid om vissen en andere onderwaterstructuren te lokaliseren en weer te geven, terwijl een dieptemeter voornamelijk wordt gebruikt om de diepte van het water te meten.

Ik vind dit nuttig (1)
Hoe monteer ik een fishfinder op de juiste manier op mijn boot? Geverifieerd
De juiste manier om een ​​fishfinder op uw boot te monteren hangt af van het specifieke model fishfinder dat u heeft. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te raadplegen voor het monteren van uw fishfinder. Over het algemeen moet de transducer worden gemonteerd op een locatie waar deze volledig onder water is terwijl de boot in beweging is en het display moet worden gemonteerd op een locatie die gemakkelijk zichtbaar is voor de bestuurder.

Ik vind dit nuttig (1)
Kan ik een fishfinder in zout of zoet water gebruiken? Geverifieerd
De meeste fishfinders zijn ontworpen om te werken in zowel zoutwater- als zoetwateromgevingen, maar het is belangrijk om de specificaties van de fabrikant te controleren voordat u een fishfinder in zoutwater gebruikt. Sommige fishfinders hebben mogelijk extra functies of materialen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in zoutwateromgevingen.

Ik vind dit nuttig (1)

Praat mee over dit product

LUCA LAURENTIU 09-10-2022
VREAU MANUAL DE SETARE PENTRU ACEST MODEL,AM ACHIZITIONAT UNUL SI NU STIU SA IL SETEZ

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding BearCreeks BC201 Fishfinder