HandleidingKwijt Log in

Handleiding Becken CDD8 MDT80-C01 Dry Up Digital Wasdroger

Handleiding voor je Becken CDD8 MDT80-C01 Dry Up Digital Wasdroger nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 15.52 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Becken CDD8 MDT80-C01 Dry Up Digital Wasdroger vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Becken CDD8 MDT80-C01 Dry Up Digital Wasdroger?
Ja Nee
25%
75%
4 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Becken CDD8 MDT80-C01 Dry Up Digital Wasdroger. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Becken. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Becken CDD8 MDT80-C01 Dry Up Digital Wasdroger in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Becken
Model CDD8 MDT80-C01 Dry Up Digital
Categorie Wasdrogers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 15.52 MB

Alle handleidingen voor Becken Wasdrogers
Meer handleidingen voor Wasdrogers

Veelgestelde vragen over Becken CDD8 MDT80-C01 Dry Up Digital Wasdroger

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waarom is de trommel van mijn wasdroger groter dan die van mijn wasmachine, maar is de capaciteit hetzelfde? Geverifieerd

Om te kunnen drogen moet er genoeg lucht in de wasdroger kunnen. Daar is ruimte voor nodig en dus is de trommel groter.

Ik vind dit nuttig (2902) Lees meer

Wat is het verschil tussen een condensdroger en een luchtafvoerdroger? Geverifieerd

Bij een condensdroger wordt gecondenseerde waterdamp afgevoerd en opgevangen in een intern reservoir. Bij een luchtafvoerdroger wordt de warme vochtige lucht afgevoerd via een slang, bijvoorbeeld uit het raam. Een luchtafvoerdroger is goedkoper in gebruik dan een condensdroger

Ik vind dit nuttig (773) Lees meer

Kan ik mijn wasdroger en wasmachine stapelen? Geverifieerd

In principe kunnen wasmachines en wasdrogers vaak direct op elkaar gestapeld. Dit kan alleen met voorladende modellen. Echter is het aan te raden hiervoor een passend accessoire te gebruiken. Hiermee wordt voorkomen dat de apparaten van elkaar af trillen en er schade ontstaat aan het onderste apparaat.

Ik vind dit nuttig (615) Lees meer

Kan ik een wasdroger aansluiten op een verlengsnoer? Geverifieerd

Apparaten die veel stroom gebruiken, zoals een wasdroger, kunnen niet zomaar op elk verlengsnoer worden aangesloten. Bekijk wat het vermogen is van de wasdroger, aangegeven in Watt, en of het verlengsnoer dit aankan. Er zijn verlengsnoeren met dikkere kabels die gemaakt zijn om grotere apparaten op aan te sluiten.

Ik vind dit nuttig (457) Lees meer

Wat is het verschil in gebruik tussen een was-droog combinatie en een losse wasmachine en droger? Geverifieerd

Het grootste voordeel is dat een was-droog combinatie minder ruimte inneemt. Een losse droger zal echter meer kunnen drogen dan een was-droog combinatie. Daarnaast kost een was-droog combinatie relatief veel energie en neemt hij iets meer tijd in beslag.

Ik vind dit nuttig (453) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Becken CDD8 MDT80-C01 Dry Up Digital Wasdroger. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Loli 05-08-2019
waarom water missen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Miriam 21-01-2020
Mijn machine laat geen hete lucht achter. Ik heb hem tweedehands gekocht. Hoe droog ik in hete lucht. Is er maar 1 heteluchtprogramma?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Handleiding Becken CDD8 MDT80-C01 Dry Up Digital Wasdroger

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën