Handleiding Belkin F9K1111v1 Range extender

Handleiding voor je Belkin F9K1111v1 Range extender nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 2 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 1 stem met een gemiddelde score van 0/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

User Manual
F9K1111v1 8820-01079 Rev. A00
N300 DUAL-BAND
Wi-Fi
®
RANGE
EXTENDER
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Belkin F9K1111v1 Range extender vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Belkin F9K1111v1 Range extender?
Ja Nee
0%
100%
1 stem

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Belkin F9K1111v1 Range extender. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Belkin F9K1111v1 Range extender. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Belkin. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Belkin F9K1111v1 Range extender in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Belkin
Model F9K1111v1
Categorie Range extenders
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 2 MB

Alle handleidingen voor Belkin Range extenders
Meer handleidingen voor Range extenders

Veelgestelde vragen over Belkin F9K1111v1 Range extender

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het verschil tussen een range extender en een access point? Geverifieerd

Het grootste verschil is dat een access point over het algemeen een bedrade verbinding heeft met een modem of router. Een range extender versterkt daarentegen een bestaand draadloos signaal.

Ik vind dit nuttig (213) Lees meer

Kan ik een range extender aansluiten op het signaal van een andere range extender? Geverifieerd

Ja, dit is bij veel modellen mogelijk. Let er wel op dat de kwaliteit van het doorgestuurde signaal minder goed kan zijn dan wanneer het direct van een router komt.

Ik vind dit nuttig (122) Lees meer
Handleiding Belkin F9K1111v1 Range extender

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën