HandleidingKwijt Log in

Handleiding Beper AV.100 Kurkentrekker

Handleiding voor je Beper AV.100 Kurkentrekker nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.93 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Beper AV.100 Kurkentrekker vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Beper product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

De kurk is afgebroken in de fles, wat moet ik doen? Geverifieerd
Probeer de kurkentrekker voorzichtig in het overgebleven deel te schroeven en deze te verwijderen. Het kan zijn dat er stukjes van de kurk in de wijn zijn gevallen. Deze kunnen verwijderd worden door de wijn door een zeef te gieten.

Ik vind dit nuttig (1)

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Kurkentrekkers. Maak gebruik van hun contactinformatie om krijg hulp voor jouw Beper AV.100 Kurkentrekker.

SAZ Repair Café Zuidplas logo
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Handleiding Beper AV.100 Kurkentrekker