Handleiding Beper AV.100 Kurkentrekker

Handleiding voor je Beper AV.100 Kurkentrekker nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

CAVATAPPI ELETTRICO
ELECTRIC CORKSCREW
TIRE-BOUCHON ÉLECTRIQUE
ELEKTRISCHER KORKENZIEHER
SACACORCHOS ELÉCTRICO
ΗΛΕΚΤΡΙΚΌ ΤΙΡΜΠΟΥΣΌΝ
TIRBUȘON ELECTRIC
ELEKTRICKÁ VÝVRTKA
ELEKTRISCHE KURKENTREKKER
KORKOCIĄG ELEKTRYCZNY
IT
EN
FR
DE
ES
GR
RO
CZ
NL
PL
Cod.: AV.100
pag. 2
pag. 5
pag. 8
pag. 11
pag. 15
pag. 18
pag. 22
pag. 25
pag. 28
pag. 31
Fig.A
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.93 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Beper AV.100 Kurkentrekker vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Beper AV.100 Kurkentrekker?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Beper AV.100 Kurkentrekker. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Beper AV.100 Kurkentrekker. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Beper. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Beper AV.100 Kurkentrekker in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Beper
Model AV.100
Categorie Kurkentrekkers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.93 MB

Alle handleidingen voor Beper Kurkentrekkers
Meer handleidingen voor Kurkentrekkers

Veelgestelde vragen over Beper AV.100 Kurkentrekker

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

De kurk is afgebroken in de fles, wat moet ik doen? Geverifieerd

Probeer de kurkentrekker voorzichtig in het overgebleven deel te schroeven en deze te verwijderen. Het kan zijn dat er stukjes van de kurk in de wijn zijn gevallen. Deze kunnen verwijderd worden door de wijn door een zeef te gieten.

Ik vind dit nuttig (2) Lees meer
Handleiding Beper AV.100 Kurkentrekker

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën