HandleidingKwijt Log in

Handleiding Blaupunkt CJS401 Citruspers

Handleiding voor je Blaupunkt CJS401 Citruspers nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.46 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Blaupunkt CJS401 Citruspers vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Blaupunkt CJS401 Citruspers?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk Blaupunkt
Model CJS401
Categorie Citruspersen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.46 MB

Veelgestelde vragen over Blaupunkt CJS401 Citruspers

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het verschil tussen een sapcentrifuge en een citruspers? Geverifieerd
Een citruspers perst sap uit citrusvruchten die eerst gehalveerd dienen te worden en waarbij het pulp achterblijft in de vrucht. In een sapcentrifuge wordt een hele vrucht gedraaid en geperst door een zeef en de pulp opgevangen, wat een grotere hoeveelheid sap oplevert.

Ik vind dit nuttig (20)

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Citruspersen. Maak gebruik van hun contactinformatie om krijg hulp voor jouw Blaupunkt CJS401 Citruspers.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Blaupunkt CJS401 Citruspers. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Blaupunkt CJS401 Citruspers