Handleiding Blaupunkt CJS601 Citruspers

Handleiding voor je Blaupunkt CJS601 Citruspers nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Upute Za Uporabu
Εγχειρίδιο Οδηγιών
Инструкциязаупотреба
Manual De Instructiuni
Instrukcijų Vadovas
Kasutusjuhendit
Owner’s manual
Bedienungsanleitung
Instrukcja obsługi
Návod k použití
Návod na použitie
Használati utasítás
Navodila
CJS601
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 12.25 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Blaupunkt CJS601 Citruspers vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Blaupunkt CJS601 Citruspers?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Blaupunkt CJS601 Citruspers. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Blaupunkt CJS601 Citruspers. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Blaupunkt. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Blaupunkt CJS601 Citruspers in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Blaupunkt
Model CJS601
Categorie Citruspersen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 12.25 MB

Alle handleidingen voor Blaupunkt Citruspersen
Meer handleidingen voor Citruspersen

Veelgestelde vragen over Blaupunkt CJS601 Citruspers

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het verschil tussen een sapcentrifuge en een citruspers? Geverifieerd

Een citruspers perst sap uit citrusvruchten die eerst gehalveerd dienen te worden en waarbij het pulp achterblijft in de vrucht. In een sapcentrifuge wordt een hele vrucht gedraaid en geperst door een zeef en de pulp opgevangen, wat een grotere hoeveelheid sap oplevert.

Ik vind dit nuttig (26) Lees meer
Handleiding Blaupunkt CJS601 Citruspers