HandleidingKwijt Log in

Handleiding Bormann BCD1250 Schroef-boormachine

Handleiding voor je Bormann BCD1250 Schroef-boormachine nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.62 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bormann BCD1250 Schroef-boormachine vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Bormann BCD1250 Schroef-boormachine?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Bormann BCD1250 Schroef-boormachine. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Bormann. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Bormann BCD1250 Schroef-boormachine in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Bormann
Model BCD1250
Categorie Schroef-boormachines
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.62 MB

Alle handleidingen voor Bormann Schroef-boormachines
Meer handleidingen voor Schroef-boormachines

Veelgestelde vragen over Bormann BCD1250 Schroef-boormachine

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Bij gebruik van de schroef-boormachine blijf ik de kop van de schroef stukdraaien. Hoe kan dit? Geverifieerd

De meeste schroef-boormachines kunnen ingesteld worden om harder of zachter te schroeven. Als de schroef steeds stukdraait kan het zijn dat de schroef-boormachine anders ingesteld moet worden. Als het een draadloos apparaat betreft, zorg dan altijd dat de batterij is opgeladen voor het beste resultaat.

Ik vind dit nuttig (68) Lees meer

Moet ik gehoorbescherming dragen bij het gebruik van een boormachine? Geverifieerd

Dat is wel verstandig. Hoewel de hoeveelheid lawaai die een boormachine produceert verschilt per merk en model, kan langdurige blootstelling aan lawaai voor blijvende gehoorschade zorgen. Het is daarom goed om altijd gehoorbescherming te dragen.

Ik vind dit nuttig (19) Lees meer

Kan ik elektrisch gereedschap in een schuur of garage opbergen? Geverifieerd

Over het algemeen kunt u elektrisch gereedschap in een schuur of garage opbergen, ook als het daar soms vriest. Voor de levensduur van het elektrisch gereedschap is het echter beter om het op een droge plaats zonder grote temperatuurschommelingen op te slaan. In een schuur of garage kunnen door temperatuurverschillen condensvorming ontstaan ​​waardoor roest kan ontstaan. Bovendien gaan gereedschappen die op batterijen werken korter mee en laden ze minder goed op bij zeer lage temperaturen. Om er zeker van te zijn hoe uw elektrisch gereedschap moet worden opgeborgen, leest u altijd aandachtig de gebruikershandleiding.

Ik vind dit nuttig (1) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Schroef-boormachines. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw Bormann BCD1250 Schroef-boormachine.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Bormann BCD1250 Schroef-boormachine. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Bormann BCD1250 Schroef-boormachine

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën