Handleiding Bormann BHC3000 Heggenschaar

Handleiding voor je Bormann BHC3000 Heggenschaar nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 4 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

BHC3000
| ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ
Μετάφραση του πρωτοτύπου των
οδηγιών χρήσης
Owner’s manual
Art Nr: 022220
www.BormannTools.com
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.76 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bormann BHC3000 Heggenschaar vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Bormann BHC3000 Heggenschaar?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Bormann BHC3000 Heggenschaar. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Bormann BHC3000 Heggenschaar. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Bormann. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Bormann BHC3000 Heggenschaar in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Bormann
Model BHC3000
Categorie Heggenscharen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 4.76 MB

Alle handleidingen voor Bormann Heggenscharen
Meer handleidingen voor Heggenscharen

Veelgestelde vragen over Bormann BHC3000 Heggenschaar

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe weet ik of mijn heggenschaar bot is? Geverifieerd

Als takken worden meegetrokken in plaats van gesneden is de heggenschaar bot en moet deze geslepen worden.

Ik vind dit nuttig (268) Lees meer

Hoe slijp ik de messen van mijn heggenschaar? Geverifieerd

Het slijpen van de messen van uw heggenschaar is belangrijk om de prestaties en efficiëntie van het gereedschap te behouden. Om de messen te slijpen, hebt u een vijl of slijpsteen nodig die speciaal is ontworpen voor het type mes van uw heggenschaar.

Ik vind dit nuttig (152) Lees meer

Hoe smeer ik de messen van mijn heggenschaar? Geverifieerd

Het smeren van de messen van uw heggenschaar helpt wrijving en slijtage te verminderen en verlengt de levensduur van het gereedschap. Gebruik een hoogwaardige smeerolie die speciaal is ontwikkeld voor heggenscharen en breng na elk gebruik een kleine hoeveelheid aan op de messen.

Ik vind dit nuttig (64) Lees meer

Hoe voorkom ik roestvorming op de messen van mijn heggenschaar? Geverifieerd

Roest kan de messen van uw heggenschaar beschadigen, waardoor de prestaties en levensduur afnemen. Om roestvorming te voorkomen, moet u de messen na elk gebruik grondig reinigen en drogen en op een droge, schone plaats bewaren. U kunt ook overwegen om een ​​beschermende laag, zoals olie of een roestwerend middel, op de messen aan te brengen voordat u ze opbergt.

Ik vind dit nuttig (38) Lees meer
Handleiding Bormann BHC3000 Heggenschaar

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën