HandleidingKwijt Log in

Handleiding Bresser 96-86001 Dashcam Actiecamera

Handleiding voor je Bresser 96-86001 Dashcam Actiecamera nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.46 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bresser 96-86001 Dashcam Actiecamera vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Bresser 96-86001 Dashcam Actiecamera?
Ja Nee
0%
100%
2 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Bresser 96-86001 Dashcam Actiecamera. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Bresser. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Bresser 96-86001 Dashcam Actiecamera in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Bresser
Model 96-86001 Dashcam
Categorie Actiecamera's
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 4.46 MB

Alle handleidingen voor Bresser Actiecamera's
Meer handleidingen voor Actiecamera's

Veelgestelde vragen over Bresser 96-86001 Dashcam Actiecamera

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is een megapixel? Geverifieerd
Een megapixel (MP) staat gelijk aan een miljoen pixels. Megapixels worden onder andere gebruikt om de resolutie van een digitale camera of camcorder weer te geven. Zo heeft een camera die beeld produceert van 1280x960 pixels een resolutie van ongeveer 1,3MP. Hoewel er heel veel factoren zijn die de kwaliteit van het beeld beïnvloeden kan over het algemeen gezegd worden dat meer megapixels zorgen voor een beter beeld.

Ik vind dit nuttig (195) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Bresser 96-86001 Dashcam Actiecamera. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Wilfried Rens 14-11-2022
De Bresser Dash Cam kan enkel gebruikt worden wanneer de batterij niet geladen wordt. dan werkt alle normaal, maar de batterij is snel leeg. Om de Dash Cam te gebruiken in de wagen, dient de Dash Cam dus aangesloten om stroom te hebben. Als ik dit doe krijg ik de melding "Mass Storage" en niets werkt. Zolang de batterij geladen wordt krijg ik geen menu, geen beeld, niets. Heb reeds de Recet gebruikt, maar dit helpt ook niet.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding Bresser 96-86001 Dashcam Actiecamera