Handleidingen voor SilverCrest Bluetooth adapters

Hieronder staan alle modellen SilverCrest Bluetooth adapters waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het modelnummer van mijn SilverCrest product? Geverifieerd

Hoewel sommige SilverCrest producten een alternatief modelnummer hebben, zijn ze allemaal voorzien van een IAN nummer waarmee het product te indentificeren is.

Ik vind dit nuttig (3342) Lees meer

Werkt bluetooth door muren en plafonds heen? Geverifieerd

Een bluetooth signaal kan door muren en plafonds heen, tenzij deze van metaal zijn. Afhankelijk van de dikte en het materiaal van de muur zal het signaal wel in sterkte afnemen.

Ik vind dit nuttig (10) Lees meer

Laatste comments

Handleiding SilverCrest IAN 289389 Bluetooth adapter
Pierre tequila 19-04-2021
Hallo is het mogelijk om het geluidsniveau van de adapter te verhogen, ik gebruik het met een bose koptelefoon en ik hoor bijna niets, het niveau is veel te laag. Met vriendelijke groeten steen


(Vertaald door Google)
SilverCrest IAN 289389 Bluetooth adapter