Handleidingen voor Sony Harde schijven

Hieronder staan alle modellen Sony Harde schijven waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik kan geen hele grote bestanden naar mijn harde schijf kopiëren, hoe kan dit? Geverifieerd

Het is mogelijk dat de harde schijf het FAT32 bestandensysteem hanteert. Deze limiteert het maximumformaat van bestanden tot ongeveer 4GB maar kan al problemen geven bij bestanden van 2GB. Om grotere bestanden te hanteren dient de harde schijf volgens een ander systeem geformatteerd te worden, bijvoorbeeld NTFS. Let op! Hierbij raken alle bestanden die op dat moment op de harde schijf staan verloren!

Ik vind dit nuttig (41) Lees meer

Wat is het verschil tussen een harde schijf en een SSD? Geverifieerd

Een harde schijf bestaat uit meerdere schijven die bewegen. Hier kan erg veel data op, maar kost ook veel stroom en is kwetsbaar. Een SSD heeft geen bewegende onderdelen, maar chips, zoals in een USB stick. Het voordeel is dat het snel en klein is, maar er kan minder data worden opgeslagen.

Ik vind dit nuttig (9) Lees meer

Hoeveel zijn kilobyte, megabyte, gigabyte en terabyte? Geverifieerd

Een kilobyte (KB) bestaat uit 1000 bytes. 1 megabyte (MB) = 1000 kilobyte. 1 gigabyte (GB) = 1000 megabyte. 1 terabyte (TB) = 1000 gigabyte.

Ik vind dit nuttig (7) Lees meer

Laatste comments

Handleiding Sony HD-EG5 Harde schijf
엄중부 29-08-2023
Hoe vervang ik de harde schijf?


(Vertaald door Google)
Sony HD-EG5 Harde schijf
Handleiding Sony HD-EG5 Harde schijf
Renato Caruso 17-03-2022
Hoe kan ik de binnenkant van de HD uit het lichaam halen?


(Vertaald door Google)
Sony HD-EG5 Harde schijf