Sony VGP-UHDM08 Vaio Harde schijf

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw Sony VGP-UHDM08 Vaio Harde schijf. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.


advertisement

1,5,,2018-12-17 14:27:12

Beoordeling

Bent u tevreden over dit Sony product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Hoeveel zijn kilobyte, megabyte, gigabyte en terabyte?
Een kilobyte (KB) bestaat uit 1000 bytes. 1 megabyte (MB) = 1000 kilobyte. 1 gigabyte (GB) = 1000 megabyte. 1 terabyte (TB) = 1000 gigabyte.

Ik vind dit nuttig (0)
Ik kan geen hele grote bestanden naar mijn harde schijf kopiëren, hoe kan dit?
Het is mogelijk dat de harde schijf het FAT32 bestandensysteem hanteert. Deze limiteert het maximumformaat van bestanden tot ongeveer 4GB maar kan al problemen geven bij bestanden van 2GB. Om grotere bestanden te hanteren dient de harde schijf volgens een ander systeem geformatteerd te worden, bijvoorbeeld NTFS. Let op! Hierbij raken alle bestanden die op dat moment op de harde schijf staan verloren!

Ik vind dit nuttig (0)
Wat is het verschil tussen een harde schijf en een SSD?
Een harde schijf bestaat uit meerdere schijven die bewegen. Hier kan erg veel data op, maar kost ook veel stroom en is kwetsbaar. Een SSD heeft geen bewegende onderdelen, maar chips, zoals in een USB stick. Het voordeel is dat het snel en klein is, maar er kan minder data worden opgeslagen.

Ik vind dit nuttig (0)